28 Kasım 2013 Perşembe

Karlar üzerinde moda

Tchibo her hafta yenilenen temaları, modayı kaliteyle bütünleştiren ürünleri ve lezzetli kahveleriyle sevdiğimiz markalardan biri.

Bir Tchibo mağazasına girdiğinizde sizi karşılayan harika bir kahve kokusu duyuyorsunuz. Ürünlere bakmak için sabırsızlansanız bile kahve standının önünden güç bela ayrılıyor ve ürünlere doğru yöneliyorsunuz. Ürünlerin hemen hemen hepsi keyifli renklerde ve tarz ürünler. Üstelik hepsi birbirinden kaliteli ve dayanıklı. Tchibo ürünlerinin kalitesi, alanında uzman kişiler tarafından çok sıkı ve acımasız testlerden geçiyor ve sadece testi geçebilenler satışa sunuluyor.


Kışlık kıyafet hastası ve kayakta da şıklığımdan ödün vermem diyenlere müjdeli bir haber; Tchibo’nun bu haftaki teması Kayak Keyfi&Kış Modası. Bu temada birbirinden şık atkılar, bereler, eldivenler, montlar, çizmeler, botlar ve daha birçokları sizi bekliyor. Üstelik şık olduğu kadar da kaliteli ve özel ürünler. Su ve kir geçirmeyen Ecorepel malzemeden kıyafetler, çığ kazalarına karşı içerisinde yerinizi bildiren RECCO reflektor bulunan montlar, COOL MAX termal içlikler...




Kayak Keyfi&Kış Modası temasındaki tüm ürünler birbirinden güzel ama içlerinden seçerek birkaçına daha geniş yer verelim. Konu kayak olunca güvenlik önemli tabii. Kapitone Kayak Montu yumuşak ve sıcak tutması yanında Recco Reflektorle de güvenliğinizi sağlıyor. Montunuzu tamamlayacak kar ve kış motifli eldiven, atkı ve bere sizi çok şık gösterecek. Kapitone Spor Çantasının dayanıklı yüzey malzemesi ve su geçirmez ecorepel özelliği de eşyalarınızı koruyacak ve sizi rahat ettirecek. Bu temanın en şık ve ilgi çekici ürünlerinden biri de Snowboard Montu. İç astar kısımlarındaki Norveç deseni ve kırmızı rengiyle bembeyaz karlar üzerinde son moda görüneceksiniz.




Kayak Keyfi&Kış Modası temasında bunlardan başka birçok ürün daha bulunuyor. Daha ayrıntılı incelemek için Tchibo.com.tr’ye tıklayıp, keşfe başlayabilirsiniz. Şöyle keyifli bir alışveriş yapıp, sonrasında da kahveyle yorgunluk atmak isteyenleri, çalışanlarının yüzünden gülümseme eksik olmayan Tchibo mağazalarına davet ediyor ve ekliyorum; yeni temalardan herkesten önce haberdar olmak için Tchibo Facebook sayfasını (https://www.facebook.com/tchiboturkiye) beğenebilirsiniz. Keyifli alışverişler!

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok: