24 Şubat 2013 Pazar

ahh saçlarım ahh..

     saçlarım ahhh benim büyük derdim.. senelerce kızıl ve kahverengi olarak kullandığım saçlarıma 3 sene önce eşimin hiç istememesine rağmen röfle yaptırdım.. ''röfle bir hastalık'' dediklerinde gülerdim oysa ki doğruymuş.. vazgeçemedim.. takii saçlarımın uçları yanıp kopuşmaya başlayıncaya kadar.. iş böyle olunca birkaç ay önce saçlarımı kendi rengine döndürdüm, boyunu da kısaltmak zorunda kaldım.. işte böyle.. sevdim mi böyle saçlarımı?? -- sevdim.. ama hala aklım o uzun röfleli saçlarımda..
     tabii bu yıpranan saçlarım olduğu yerde düzelmiyorlar.. bende saçlarım için elimden geleni yapıyorum.. şöyle kii..


     bir süredir kullandığım bu ürünler bana göre bir mucize.. yada şanslıydım saçlarımın ihtiyacını tam karşılayacak ürünler seçmiştim..


     La Roche-Posay Kerıum Extreme Softness Physıologıcal shampoo yani olağanüstü yumuşaklık sağlayan fizyolojik şampuan.. daha şişenin yarısına gelmeden saçlarımdaki yumuşaklığı farketmeye başladım.. saçlarım daha geç kirleniyor ve kolay kolay yağlanmıyor.. düzenli kullanımla vaadettiği hafifliği sağlıyor..

     
     argan yağını duymayan, kullanmayan kalmadı artık sanıyorum.. bu saç maskesinin de temel bileşeni argan yağı, omega yağ asitleriyle de destekleniyor..
     saçlarım kısaldığından beri fazla pres yapmaya başladığım için bu maske saçlarımın daha fazla yıpranmaması ve tekrar yapılanması açısından bir kurtarıcı..  ben hafta da bir kere kullanıyorum benim için yeterli oluyor..
     bekliyorum eyyy saçlarım dinlen, beslen ve uza.. çünkü röfleli saçlarımı geri istiyorum :))

2 yorum:

pekbilmiş dedi ki...

şu aralar bnm saçlarımda çok sert :( bakalım iyi br bakım şart bana bu arada canım bloğunda kelime doğrulamayı kaldırıran daha çok yorum alabilirsin :) SEVGİLER...

Unknown dedi ki...

ayarlardan değiştirdim umarım olmuştur.. şampuanını değiştirmek istemezsen bile organix'in bakım maskesini hafta da 1 yada 2 defa uygulayarak deneyebilirsin.. uyarın ve yorumun için teşekkürler..