17 Mart 2013 Pazar

ne oldu benim saçlarıma??

     saçlarımda değişikli yapmayı çok ama çok seviyorum.. seneler önce kızıl saçlarım vardı hem de kısacık sonra kendi saç rengim oldular koyu kestane.. hatta evlenirken saçlarım bir parmak boyu yoktu :)) kuaförüm sağolsun hilelerle çok farklı bir saç yapmıştı bana..
     yaklaşık üç sene önce de ''asla yapmam'' derken röfle yaptırdım saçlarıma.. o kadar çok sevdim ve alıştım ki dört ay öncesine kadar böyle kullandım.. artık saçlarım o kadar yıpranmıştı ki rengi de boyu da değişmeliydi.. önce koyulttum rengini bir ay kadar sonra da hani şu meşhur önü uzun arkası kısa modeli kestirdim malumunuz.. veee saç rengimde yapmış olduğu bu keskin geçişe daha fazla tahammül edemeyip geçen hafta içinde rengini biraz daha açtım.. artık kumralım ama renk tam oturmadı umarım ikinci boyamada daha çok içime sinecek.. üzerine de biraz ışıltı attırdım mı değmeyin keyfime :))

10 yorum:

pekbilmiş dedi ki...

daha öncede söyledim tekrar söylüyorum :) Bu kumral haline bayıldım :) hem kesimi hemde rengi daha genç gösteriyor bence :) böyle devam etmelisinn :) öperimm :*

Unknown dedi ki...

canımmm çok teşekkür ederim.. benim de çok hoşuma gitti bu yeni hali.. biraz daha renk oturunca daha da iyi olacak sanırım.. öpüyorum :* tatlım..

Shemellon dedi ki...

Röflel halini beğenmedim:/ Ama 4 numara kafanda gözlük saç modeli ve rengi gerçekten çok yakışmış..:)

Unknown dedi ki...

yaa aslında röfleli hali de güzel :)) galiba ben doğru fotoları seçemedim.. yada ben kafamdakini değiştiremiyorum bir türlü :))

rengarenkyakamoz dedi ki...

kesinlikle kendi saçını bulmuşsun bence hep böyle kalmalı :) rengi de hiç boya gibi durmuyor onu da tam tutturmuşsun güle güle kullan yeni saçını :)

Unknown dedi ki...

öncelikle bloğuma hoşşgeldin.. yorumun için çok teşekkürler.. galiba saç konusunda doğru yoldayım :))

Unknown dedi ki...

merhaba bence koyu renk seni çok çok genç gösteriyor. kumralda fena değil aslında ama sarıya dönme olur mu kesinlikle koyu renk saçlarla görmek isterim seni çooookyakışmış maşallah=))

Unknown dedi ki...

begüm'cüm merhaba.. güzel yorumların için çookk teşekkürler.. hoş geldin bloğuma..

Unknown dedi ki...

Bence sen koyu rengin kadınısın.. Üzgünüm ama sarı kesinlikle olmamış. Ama şuan ki saçın çok bakımlı ve hoş gözüküyor hatta biraz daha koyu yaptırtabilirsin rengini..

Unknown dedi ki...

yeliz'cim merhaba.. hoş geldin öncelikle.. koyu renk görüntüme olsa da ruhuma uymadığı bir kesin.. şuan ki saçlarım benim de içime sindi.. galiba bir süre böyle gidecek :))