29 Aralık 2015 Salı

KENTON İLE ENFES TATLAR


Merhabalar..

Sizlere Balıkesir Blogger buluşmamızın sponsorlarından KENTON ürünlerinden bahsetmek istiyorum..
Kenton bizler için çok güzel ve dataylı bir paket hazırlamış hemde kendi sepeti içerisinde..


Oğluşum ile birlikte sıcak çikolatalarımızı keyifle yudumladık..





Veee kabartma tozunu kullanarak şahane bir kek yaptık..



Malzemelerimiz:
2 yumurta 
3/4 su bardağı şeker
1/2 su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı süt
2,5 su bardağı un
1 pk kenton kabartma tozu
1 tatlı kaşığı tarçın
2 adet havuç
ceviz

Yapılışı:
Yumurta ve şeker güzelce çırpılır. Sıvıyağ ve süt eklenir.
Kabartma tozu,tarçın ve un elenerek eklenir.
Hazırlanan kek hamuruna en son havuç rendesi ve dövülmüş cevizler eklenir..
Dalgalı, dilimli standart kek kalıbında 180 derecede pişirilir.
Ayrıca tarifin orjinaline KEVSER'İN MUTFAĞINDAN ulaşabilirsiniz..
Bende ordan bakıp yaptım..
Çok da lezzetli oldu..




Mutfakta Ona Güvenirim

Tatlı işinde uzman,
lezzetli pasta ve tatlı yapımındaki tüm malzemeleri çatısında barındıran,
geniş ürün yelpazesine sahip,
Kenton;
Kalitesi ve lezzeti ile
tüm lezzetlerin başlangıç noktası olan mutfakta,
size aradığınız güveni
sunuyor..

Bize verilen nimetler bin bir zahmetle ve emekle mutfağımıza gelir. Kenton Kabartma Tozu ve Şekerli Vanilin ile hak ettiği değeri bulur, birlikte muhteşem lezzet ve görüntüye kavuşur.


Kenton Hamur Kabartma Tozu her türlü hamur işi ve tatlılarınızın kabarmasını sağlayarak daha güzel gözükmelerine katkıda bulunurken, Kenton Şekerli Vanilin kendine özgü eşsiz tadı ve kokusuyla kurabiyelerinizin ve keklerinizin daha lezzetli olmasında etkin rol oynuyor.

Yüzde 100 yerli sermayeli Hayat Gıda A.Ş.’nin üreterek Türk halkının beğenisine sunduğu bir marka olan Kenton portföyünde,Kabartma Tozu ve Şekerli Vanilin’in yanı sıra, Puding, Krem Şanti, Kek Karışımları, Geleneksel Lezzetler, Bitkisel Jel, Pasta Kreması, Sıcak İçecek Tozu, Pudra Şekeri, Pirinç Unu, Kakao, Nişasta, Karbonat ve Krep Un karışımlarına da yer veriyor.



Sevgilerimle...





Hiç yorum yok: